Két gólos hátrányból felállva tartottuk itthon a három pontot

Patak-Nógrádsáp 5-2 (2-2)

Vezette: Chikán P. (Varga G., Tarlósi M.)

Patak: Pincze G. – Ánik, Simó, Pincze D., Fábián L. (Kürtössy, 46.) – Várhegyi – Oravecz (Mácsik, 61.), Varga F., Németh L., Ujvári – Bogdány ( Huttyán, 46.). Vezetőedző: Bella Sándor.

Nógrádsáp: Paróczi – Bach, Csapó, Ocztos T., Moravetz – Dávid L. (Gali, 65.), Ocztos A. (Havjár Z., 78.), ifj. Jele T., Jávor (Havjár F., 78.) – Terman R. (Hámori M., 78.), Hámori B. (Kárpáti, 65.). Edzők: id. Jele Tibor, Székesi József.

Sárga lap: Németh L., ill. Moravetz, Terman R., Hámori M.

Piros lap: Ocztos T. (45., Nógrádsáp)

Gól: Németh L. (21.), Bogdány (45.), Huttyán (56., 65.), Ujvári (78.), ill. ifj. Jele T. (8.), Ocztos A. (18.)

Jók: Kürtössy, Ujvári, Huttyán, ill. Csapó

Bella Sándor: Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést azzal, hogy figyelmetlenségünkből korán kétgólos hátrányba kerültünk! A hátrány tovább rontott a helyzetünkön, ugyanis a meccs ezen szakaszában nem játszottunk jól, eléggé dadogott a játékunk! A meccsbe szerencsére gyorsan visszajöttünk, majd a félidőig egalizáltuk a különbséget. A szünetben rendezni tudtuk a sorainkat, frissítettünk, és hadrendet is váltottunk, aminek eredménye ez a magabiztos győzelem! A vendégcsapat minden eszközt bevetett, hogy megnehezítse a dolgunkat, és ez nem mindig a sportszerűség keretein belül volt. Büszke vagyok a csapatra, a Nógrádsápnak pedig további sok sikert kívánok!

Székesi József: – Tök kellemes idő volt, aztán egy jó mérkőzés is kezdődött, jól játszott a csapat. A két asszisztens sportszerű közreműködését megköszönöm, viszont a sporiról inkább nem nyilatkozom… A sportbarátoknak ajánlom a patakiak által készített videó felvételt, nézzék meg a honlapjukon, aztán vonják le a konzekvenciát. Nem akarom szidni, mert teljesen fölösleges… Továbbra is: hajrá ‘Sáp!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.