Féltucat gólt szerezve nagyon fontos pontokhoz jutott a csapat

Szügy-Patak 2-6 (1-3)

Vezette: Torják G. (Nagy S., Berki A.)

Szügy: Ogoványi – Dombóvári, Czibulya, Hodászi, Tövis – Bolyós, Benedek J., Varga T., Varga B. – Jele, Kakuja Gy. Vezetőedző: Varga Balázs.

Patak: Pincze G. – Ánik (Kürtössy, 64.), Simó, Pincze D., Fábián L. – Várhegyi T – Oravecz R, Varga F., Németh L., Ujvári – Bogdány(Mácsik, 64.). Vezetőedző: Bella Sándor.

Sárga lap: Jele, Hodászi

Gól: Bolyós (23., 62.), ill. Németh L. (12.), Bogdány (36.), Varga F. (40., 61.), Ujvári (83.), Mácsik (87.)

Jók: Bolyós, Varga T., ill. Pincze G., Ánik, Simó, Fábián L., Várhegyi, Varga F.

Koplányi Örs: Heti program: hétfőn csoportos foglalkozás keretében meglátogatjuk a piócás embert, aki reméljük, le tudja venni a átkot, és visszarakja arra, aki ránk rakta, kedden jön Csernus doki, bízom benne, feltárja, hogy miért passzolunk az ellenfélnek, és a lelki betegekkel is el beszélget. Szerdán elmegyünk egy megye hármas edzésre, és megtanuljuk, hogy kell átrúgni a labdát a középpályán a csatárok elé! Csütörtök-pénteken gyakoroljuk, szombaton meg reméljük, SzerencseSzombat lesz! További sok sikert a Pataknak!

Bella Sándor: Mai összteljesítménye alapján megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot a csapat! Nehéz helyzetben voltam a mérkőzést megelőző napokban, mert nem tudtam, milyen összetételben tudom majd pályára küldeni a fiúkat erre a számunkra igen fontos összecsapásra. A meccs színvonala közepesnek mondható volt, de izgalmakban, eseményekben bővelkedett azért. A mérkőzés nagy részében stabilak voltunk, jól futballoztunk, de a második félidőben volt egy negyedóra, amikor elvesztettük a fonalat! Aztán összekaptuk magunkat az utolsó tíz percre, és még két gólt szereztünk az addigra már széteső házigazdák ellen. Találataink értékét növeli, hogy hármat távolról, hármat pedig szemfülességünknek köszönhetően értünk el. Szügyi barátainknak eredményesebb folytatást kívánok!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.