Friss hírek a hétvégén rajtoló csapatunkról

A mögöttünk hagyott bajnokságot csapatunk 83 ponttal az első helyen végezte, de a mai napig nem történt meg a bajnokság lezárása az ismert és mára már nevetségessé vált óvásos ügy miatt. Sajnos ezért nálunk sem történt még meg az évzáró, mert nem tudjuk, az első helyért az arany, netán csak az ezüst érem dukál!?
A 2021 – 2022-es Megyei III. osztályban egyesületünk új néven a Pataki Futball Club és Szabadidős Egyesület ( Patak FC ) indul.
A most induló bajnokságban csapatunkat 21 fő képviseli, és az átigazolás még augusztusban tart, ezért nem mondhatjuk véglegesnek keretünket.
Egy játékosunk távozik, Kapusunk Szekeres László Dejtárra igazol.
Jelenleg két érkezőről tudunk beszámolni! Pásztor Gábor László ( Bánk ) és Ordasi István Péter ( Bernecebaráti ). Mindkét játékos több poszton is bevethető, biztos, hogy erősségei lesznek csapatunknak!
A keretből jelenleg ketten bajlódnak sérüléssel, Németh László bokatörése után lábadozik, kérdés hogy rá mikor lehet számítani? A másik sérült Bogdány Zsolt, neki részleges bokaszalag szakadása volt, mindketten a tavasszal lejátszott Dejtár elleni rangadón sérültek meg! Utóbbi remélhetőleg mielőbb pályára léphet.
A frissen igazolt Ordasi István Péter október 14.-ig eltiltását tölti, ő csak ezután léphet pályára.
A Patak FC 2021 – 2022-es kerete:
Kapusok: Pincze Gábor, Oláh Roland
Mezőnyjátékosok: Szabó Zoltán,Kürtössy Ottó, Fritz István, Ordasi István Péter, Simó Zsolt, Csókási Csaba, Mócsány Roland, Faludi Tamás, Horváth Bence, Krausz Tamás, Várhegyi Tamás, Paulicsek Márk, Németh László, Majer Ferenc, Oravecz Roland, Pásztor Gábor László, Huttyán Attila, Bogdány Zsolt, Szabó László.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.