Újjá alakuló csapatunk fölényes győzelme csoport ellenfele ellen

Patak SE – Szondy SE Hont   8 : 1  ( 4 : 0 )
Patak, vezette: Pincze Ferenc

I. félidő: Barna B – Simó Zs, Mócsány R, Csókási Cs – Gál M ( Csejk B ), Czimber Á, Paulicsek M, Várhegyi T, Kürtössy O – Faludi T ( Szenecei M ) – Huttyán A.

II. félidő: Barna B – Simó Zs ( Gál M ), Mócsány R, Csókási Cs ( Kürtössy O ) – Csejk B, Czimber Á, Paulicsek M, Várhegyi T, Kollár B  – Faludi T – Huttyán A ( Szenecei M )

Hont: Kassai – Ruzsa, Kovács P, Oláh J, Makrai – Kupecz, Pál L, Lakatos ( Katona ), Horváth K – Víg, Vasas.

Gólszerzők: Faludi T ( 3′, 4′, 20′, 26′ ), Huttyán A ( 52′, 65′ ), Csejk B ( 66′ ), Gál M ( 87′ büntető ) ill: Katona ( 82′ )

Faludi Tamás már a harmadik percben megkezdte a gól gyártást!

Lelkes játékkal, fölényes győzelmet arattunk egyik csoport ellenfelünk a Szondy SE Hont csapata ellen. Csapatunkat tizennégy fő képviselte, kilencen nem álltak rendelkezésre! Egy fő, Czimber Ádám pedig, mondjuk úgy, próbajátékon vett részt! Nálunk mind az öt új igazolás pályára lépett, tehát részünkről minden adott volt, hogy az elképzeléseinknek megfelelően játsza le csapatunk a mérkőzést!
Az irányítást hamar kézbe vettük, sőt mi több, a 3. percben a vezetést is megszereztük Faludi szöglet utáni fejeséből! Egy perccel később lábbal is eredményes volt a mai napon „kényszer poszton” futballozó védőnk! Tetszetősen, a korábban megbeszélteknek megfelelően futballozott a társaság! Rég volt ekkora fegyelem!
A félidő felénél a 20. percben Faludi már a harmadik találatát jegyezhette, de hat perccel később ismét ő volt eredményes! 26 perc alatt mesternégyes! Ez a teljesítmény még egy edzőmérkőzésen is kalap emelést érdemel!
A második játékrészben már több pontatlanság is becsúszott, de az irányítás a kezünkben maradt.Üde színfoltot jelentett Huttyán játéka is. Támadónk láthatóan nagy kedvvel futballozott és így a gólok sem maradtak el! Az 52 és a 65. percben ő volt eredményes! Egy perccel később Csejk fejezett be góllal egy támadást! A 82. percben el aludtunk egy kicsit és a vendégek szépíteni tudtak. De még nem volt vége, Faludit buktatták a tizenhatoson belül és a megítélt büntetőt Gál nagy erővel bombázta a kapuba!
A csapat mai hozzáállása, fegyelme és felszabadult játéka az igazi győzelem! Az összeszokottság hiánya helyenként érződik, ráadásul egy teljesen új hadrendet próbált ki a társaság, ennek ellenére jó benyomást tettek a fiúk!
Amíg az ősz a túlélésről szólt, addig a tavasz egy új csapat alapjainak a lerakásáról fog majd! A csapat a mai hozzáállásával megtette az első lépést…! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.