Ifjúsági csapatunk csatára a kétszeres gólkirály Pap István válaszol a neki intézett kérdésekre.

1. Harmadik éve játszol patakon, miért döntöttél úgy, hogy ide igazolsz?

Igazából több oka is volt, amiért így döntöttem még annó. Először is egy olyan edző hívott akit bátyám jóvoltából már ismertem és tudtam hogy foglalkozik a játékosaival és jó munkát is végez, amit az elmúlt 2 év eredményei is bizonyítanak szerintem. Másik szempontból környezetváltozásra volt szükségem, új kihívásokra vágytam. Kiakartam próbálni magam egy másik csapatban ahol minden új számomra ahol alkalmazkodni kell azt hiszem ez sikerült is. Úgy gondolom minden focista kivan éhezve a sikerre és meggyőztek arról hogy ezen a helyen adottak a körülmények a sikerhez. Az igazsághoz hozzá tartozik hogy, nem is igazoltam volna máshova egyedül Patak jöhetett szóba már csak azért is mert félig Pataki vagyok.

2. Két év két bajnoki cím, két gólkirályi cím és egy év legjobbja cím, elégedett vagy a teljesítményeddel?

Hú… Így vissza gondolva elég jól telt el ez a két év számomra Patakon. De mindig van feljebb és mindig lehet tovább fejlődni, sőt kell is hiszen csak így lehetünk egyre jobb játékosok. Egyik évemet sem zártam rosszul de sokszor játszhattam volna jobban is. Sajnos nálam is vannak kisebb nagyobb hullámvölgyek amiket igyekszem elkerülni hogy minden meccsen hasznos tagja legyek a csapatnak. Remélem a szurkolók is megvannak elégedve azzal amit nyújtunk az elmúlt években, hiszen az is nagyon fontos hogy ők mellettünk álljanak.

3. Ezt az évet is remekül kezdtétek, pedig minden évben több alapembert is pótolni kell, mi ennek a sikernek a titka?

A titok az, hogy nincs titok. A viccet félretéve szerencsére idén is minőségi emberek kerültek a távozók helyére, és sikerült átmentenünk a tavalyi formánkat erre az idényre is. Minden poszton nagyon erősek vagyunk szerencsére. A legjobb tulajdonságunk hogy a nagyon nehéz meccseken tudunk küzdeni egymásért amire idén se egy példa volt már. Egyszerű a titkunk. Ha valaki bejön az öltözőnkbe láthatja hogy rendelkezünk egy nagyon jó edzővel és olyan játékosokkal akik mindent megtesznek a csapatért és nem az egyéni sikerek az elsődleges számukra. Ráadásul a szurkolóinktól is sok támogatást kapunk még akkor is amikor nem annyira megy a csapatnak. Amit ezúton is köszönünk.

4. Mi a csapat célja ebben az évben, és mit szeretnél elérni a csapattal, mik az egyéni céljaid?

A csapattal és az edzővel az új szezon elején azt a célt tűztük ki magunknak hogy az első háromba legyünk benne. Eddig úgy gondolom elég jól állunk. Persze nem lennénk megelégedve a második hellyel amit az egész csapat nevében mondhatok szerintem. Igyekszünk minden meccset megnyerni és minden meccsen olyan teljesítményt nyújtani amit elvárnak tőlünk. Én nagyon örülnék ha sikerülne begyűjteni a harmadik bajnoki címemet Patakkal és szeretnék minél több gólt is rúgni hiszen ez lenne a feladatom.

5. Mi a véleményed a csapatról és a csapattársaidról?

Nagyon összetartó közösség vagyunk, ahogy telik az idő egyre jobban szokunk össze és tudunk egyre jobban játszani a meccseinken. Az évenként jövő új játékosok pedig nem okoznak csalódást szerintem. Nem érzek ellentétet a játékosok között aminek nagyon örülök mert így megtudjuk beszélni a problémákat és nincs sértődés köztünk. Én személy szerint igyekszem jó kapcsolatban lenni mindenkivel ezzel is segítve az összetartást. Sok sikert Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.