Válaszol: Kácsor Dávid csapatunk tehetséges fiatal játékosa

Kácsor Dávid a Patak SE 19 éves labdarúgója aki 2009-ben ifjúsági játékosként került Patakra, ahol bajnoki címet nyert és őt választották meg a legjobb légiós-nak. Egy féléves Balassagyarmati kitérő után 2010 tavaszától került vissza és csatlakozott a felnőtt kerethez, ahol alapemberré vált! Ezt a szezont is jól kezdte amit hűen tükröz, hogy csapatunkban ő lett az ősz játékosa!

1. A csapat jól szerepelt az ősszel, a 3. hely előrelépést jelent te is így gondolod?

Igen, így gondolom én is. Igaz az őszi szezon elején a csapatnak semmi nem akart összejönni, de szerencsére sikerült túllépni ezen a korszakon. Ezért is tarthat ott a csapat, ahol most tart. Ha a tavaszra is át tudjuk menteni ezt a mentalitást és ezt a játékot, akkor akár még jobb helyezést is elérhetünk.

2. Te lettél az őszi szezon legjobbja, ráadásul jobbhátvédként ami nem az igazi posztod! elégedett vagy a teljesítményeddel?

Egyáltalán nem vagyok elégedett a teljesítményemmel, mert sokkal többre lennék képes. Igazából a jobbhátvéd poszt nekem nem egy ismeretlen hely, mert még évekkel ezelőtt, a Babcsán-nál eltöltött idő alatt, jobbhátvédként számítottak rám a nagy csapatban. Ebből kifolyólag pedig csak vissza kellett szoknom oda 🙂

3. Mi az amivel többet kell javulni a csapatnak és neked a tavaszi szezonra?

Konkrétumokat nem tudok mondani ezzel kapcsolatban, de szerintem ha nem állunk vissza az ívelgetős (előrerugdosós) játékra, hanem maradunk a passzolgatós játéknál, akkor nem lehet nagy probléma a tavasszal, mert a csapatunkat csupa olyan játékosok alkotják, akiknek jobban fekszik ez a játékstílus.

4. Mik az egyéni terveid, és mik azok amiket a csapattal szeretnél elérni a jövőben?

Egyéni terveim nincsenek, a csapattal szeretnék minél jobb eredményt elérni. Képesnek tartom a csapatot arra is, h esetleg megszerezzük az ezüstérmet. Szerintem nagyon jót tenne a csapatnak egészében és egyénileg is, ha elmondhatnák magukról h 5 pont hátrányból sikerült pár pontos előnyt szerezni és így megszerezni a 2. helyet. Ami a következő bajnokságot illeti, az még a jövő zenéje. Ha sikerül bejutnom az egri főiskolára, akkor lehet hogy ez az utolsó évem Patakon. De ha nem vesznek fel, akkor az már megint más helyzet. Tehát erről még nem tudok biztosat mondani.

5. Ezt a csapatot képesnek tartod-e az éremszerzésre a bajnokság végén?

Egyértelműen képesnek tartom, mint ahogy már az előbb is mondtam. Olyan játékerőt képvisel a csapatunk, hogy szerintem már egyfajta elvárás h a dobogó valamelyik fokán végezzünk. Igaz, az 1. helynek már nincs sok realitása, de a 2. hellyel is azt hiszem elégedettek lennének játékosok és szurkolók egyaránt.

Gratulálunk és további szép sikereket!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.