Jó iramú, gól gazdag mérkőzés a Rimóc elleni gyakorló meccsen

Patak FC – Rimóc SE  3 : 3 ( 0 : 2 )
Felkészülési mérkőzés

Patak: Farkas D – Kürtössy O, Fábián L, Mócsány R, Tóth A – Várhegyi T, Horváth B – Oravecz R, Németh L, Dombi D – Takács G

Cserék: Oláh R, Forgács L, Faludi T, Szabó L, Rengő R.

Góllövők: Forgács L (54′), Várhegyi T (78′), Takács G (81′)

Csapatunk a megyei másodosztályban szereplő Rimóc együttese ellen kezdte meg a felkészülést a 2023-2024-es bajnoki pontvadászatra. Csapatunkban több meghatározó játékos hiányzott, viszont több új arcot is felfedezhettek a kilátogató érdeklődők, akikből nem volt hiány, szép számmal megjelentek. Az újakról röviden, a kapuban a Galgagyörkről érkező Farkas Dávid kezdett, a középpályán az Ipolyszögről csatlakozó Takács Gergely, valamint egy próbázó, a Bernecebaráti támadója Forgács Levente játszottak. Utóbbi remélhetőleg még a héten csatlakozhat csapatunkhoz.
Még jóformán bele sem melegedtünk a játékba, amikor a Rimóc máris vezetést szerzett a 2. percben. A gól előtt sajnos hibáztunk, ezt jól használta ki az ellenfél. Ezután már rendeződni látszottak a sorok, mezőnyben határozottabb futballal rukkoltunk elő, mint a vendégeink, helyzeteink is adódtak, igaz ezeket nem tudtuk gólra váltani. A szünethez közeledve megint a mi „maflaságunkat” használta ki a Rimóc és növelte az előnyét a 43. percben. Félpályánál adtuk el buta módon a labdát és ebből kontrázott le minket az ellenfél. A szünet után sem változott a játék képe, sokat volt nálunk a labda, többet is támadtunk és egy jobb oldali akciót követően Forgács csinált magának helyzetet, majd lőtt egy szép gólt az 54. percben. Mezőnyben továbbra is jól játszott a csapat, mégis a vendégek szereztek újabb gólt, és bizony megint a mi határozatlanságunk miatt. a 71. percben jártunk amikor a tizenhatosunk előterében könnyelműen eladtuk a labdát, amiből a Rimóc egyből kapura fordult és szép góllal visszaállította a két gólos különbséget. Az eredményben a Rimóc, a játékban Patak volt a jobb. A 78. percben Várhegyi távolról lövésre szánta el magát, és a jól helyezett, erősen meglőtt labda utat talált a kapuba.

Már Pataki játékosként Takács Gergely góllal mutatkozott be új csapatában!

Három perccel később bal oldalról érkező beadásra Takács ugrott fel és fejelt okosan a kint álló kapus fölött a hosszú sarokba. a végén volt még egy csattanó, szó szerint, ugyanis Németh szabadrúgása a felső lécen csattant!
Hasznos találkozót játszottunk a nagyon sportszerű és szimpatikus Rimóc csapatával, az eredmény ilyenkor másodlagos, viszont a játék biztató volt, az új játékosaink bemutatkozhattak, és bizony ne feledkezzünk el a szurkolókról sem, akik ebben a nagy melegben biztatták csapataikat, akiket a két csapat ki is szolgált játékban és gólokban egyaránt. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.